Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Φώφη για δήμαρχος!!!


Έλειψα λιγάκι (σώνονται και αλλού πόλεις και πολιτείες ξέρετε…) κι έχασα τα αυγά και τα πασχάλια. Αιτία της αναστάτωσής μου; Η Φώφη! Η Φώφη είναι μια γυναίκα με πάθος και όποιο τόπο κι αν επισκεφθεί αφήνει το σημάδι της. Βλέπω που λέτε αυτή την φωτογραφία και τι να σκεφτώ;
Να λοιπόν που έκανε το μπαμ το ΠΑΣΟΚ και έδωσε το χρίσμα σε γυναίκα στο δήμο Δίου-Ολύμπου σκέφτηκα… Αφού δεν το ήθελε ο Φαρμάκης και δεν το ζητά ούτε κι Λάππας (το είχε την προηγούμενη φορά και τι κατάλαβε θα μου πείτε), λογικός δεν ήταν ο συνειρμός μου; Όχι μόνο το σκέφτηκα, αλλά είπα μπράβο έχει και καλό συνδυασμό αφού τριγύρω της είναι οι Καλπακίδης, Τζιουβάρας, Ντινάκης… κάπου εκεί ήταν που κάτι δεν μου κολλούσε. Λίγο που ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είναι δημότης Κατερίνης και λίγο που στην φωτογραφία απεικονίζεται και το έτερο μέλος της νομαρχιακής επιτροπής Παπαστάμου.

Αυτός ντε που την προηγούμενη εβδομάδα εμφανιζόταν δίπλα στον Γιώργο τον Φαρμάκη τον υποψήφιο δήμαρχο που δεν πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ούτε κανενός άλλου εκτός του Παπαθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου