Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Αντιμνημονιακή η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!!!


Είναι κάποια πράγματα που σε ξεπερνούν πραγματικά! Για σένα μιλάω ψηφοφόρε της Πιερίας και της Κεντρικής Μακεδονίας που, στην περίπτωση που είσαι υποστηρικτής ή φίλα  προσκείμενος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θα έλαβες τις τελευταίες μέρες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την ειδοποίηση ότι για την αντιμνημονιακή περιφέρειά μας στηρίζουμε Τζιτζικώστα!
Το πως και πότε ο περιφερειάρχης μας πέρασε στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο είναι κάτι που ίσως μας εξηγήσει ο μέχρι προσφάτως ομόσταβλός του και όψιμος ανταγωνιστής του Γιάννης Ιωαννίδης, που αύριο επισκέπτεται την Πιερία μας! Για πρώτη φορά με τη νέα του αυτή ιδιότητα.
Τα λόγια που συνοδεύουν την παραπάνω ανακοίνωση των Αν. Ελ. Πιερίας έχουν ως εξής: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει, επιτέλους, να σεβαστεί τον εαυτό της και τον ρόλο της! Οφείλει να ανήκει στο εξής στην κοινωνία και όχι στους μηχανισμούς! Οφείλει να αντιταχθεί ενεργά και καθαρά στους αποδεδειγμένους πλέον εχθρούς της κοινωνίας και της πατρίδας μας! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ κάθε κοινή προσπάθεια και πορεία προς το καλύτερο αύριο των Ελλήνων!”
Όλα τα παραπάνω στο πλαίσιο του αγώνα “για την επικράτηση των Ανεξάρτητων και Αντιμνημονιακών Δυνάμεων, κατά την πάγια θέση του Προέδρου, της Κ.Ο και των Μελών του Κινήματός” και με την υπογραφή των:  Φιλοκώστας Κωνσταντίνος-Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Αν. Ελ. Πιερίας, Τσιμαχίδης Σάββας, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής (Πολιτικά υπεύθυνος για την Κ. Μακεδονία) και Αυγέρος Γιώργος, Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου